Ervaringen van klanten

"Ongelooflijk hoe goed dit werkt"


Onlangs de BAAS in eigen hoofd cursus gedaan. Ongelooflijk hoe goed dit werkt en hoe dit mij geholpen heeft om door een best wel zware periode heen te komen. De online videosessies zijn duidelijk en goed te volgen, de opdrachten helpen mij om alles weer op een rijtje te krijgen. De coachsessies zijn een waardevolle aanvulling want spiegelen dat kan ze wel.

Jacques

burn-out coaching

"Ik sta steviger in m'n schoenen"

Na een 2e burnout wist ik dat ik dingen anders moest gaan doen om een 3e te voorkomen. Gaandeweg de cursus kreeg ik steeds meer vleugels en ging ik glimlachen als ik mezelf weer fabeltjes zat te vertellen. Ik sta nu veel steviger in m'n schoenen, ik hou van mezelf en ben trots op wie ik ben.

Alice

"Super Praktisch"

De modules van Baas in je eigen hoofd' zijn super praktisch en gaat verder dan alleen een gesprek bij een coach o.i.d. Je krijgt veel praktische tools waarmee je zelf aan de slag kan gaan in je dagelijkse leven. Erg blij met deze aanschaf die je altijd kunt blijven gebruiken!

Hilda

"Wat een verschil"


Ik piekerde veel en sliep slecht. Wat een verschil heeft de cursus BAAS in eigen hoofd gemaakt. Niet alleen heb ik rust in m'n hoofd gekregen, maar er is ook ruimte voor nieuwe keuzes in m'n leven.

Kim

"No-nonsense"

Waar ik bij andere coaches/psychologen weleens het gevoel kreeg een ernstig probleem te hebben, gaf Cindy me meteen het gevoel dat er meestal weinig aan de hand is, maar dat ik zelf aan het worstelen ben. Ze heeft een heldere no-nonsense kijk op eigenlijk het hele leven. Het gaf mij direct een gevoel van verlichting.

Carlijn

"Aanrader!"


Goed om af en toe stil te staan bij hoe het werkt in je hoofd en hoe je fijner en effectiever met je brein kunt omgaan. Cindy is helder en plezierig in haar uitleg. De cursus is zeer verzorgd van opzet. Aanrader!

Maaike

"Veel inzichten"

De cursus heeft me veel inzichten gegeven. Het heeft me in een aantal situaties al flink ruimte gegeven. Ik kan steeds vaker lachen om m'n eigen gedachten.

Daniëlle

"Veel opgestoken van Creatiekracht"

In een lastige situatie heb ik nu meer vertrouwen dat het goed komt. Dat geeft rust. Door toe te passen wat ik heb geleerd gebeuren er ineens positieve dingen die ik echt niet zag aankomen!

Sonja

Sta jij hier binnenkort tussen?

Als je net zo enthousiast wilt worden over de situatie in je hoofd als de mensen op deze pagina, ga dan vandaag nog aan de slag met de praktische tools uit de cursus BAAS in eigen hoofd. Ben je al klant? Stuur dan jouw ervaring met een foto naar cindy@hoofdregisseur.nl
coaching burn-out

"Weer rust in mijn hoofd"

"Bijzonder hoe Cindy binnen een uur al snel tot de kern kwam. Na een wonderbaarlijk goede nacht was er weer rust in mijn hoofd. Het terugzien van de opname heeft me veel extra helderheid gegeven. Samen met de online cursussen dé ingrediënten voor een relaxter leven."

Boukje

burn-out stress

"Mijn hoofd is rustiger"

Mijn hoofd is rustiger, de brei is weg. Ik creëer nieuwe waarheden. Ik herken negatieve gedachten sneller en ik kan ze steeds beter ombuigen. Het leven ziet er zonniger uit.

Margriet

"Erg verhelderend"

Geweldig hoe Cindy het vermogen heeft om dingen inzichtelijk te maken, wat een verhelderend coachgesprek! Ze is een echte prof en ik heb zin om verder te gaan met de cursus.

Ingrid

"Heel praktisch en toepasbaar"

Af en toe worden gedachten en vooral de bijbehorende gevoelens mij wat te veel. Geleerd om hier in het moment beter mee om te gaan. Heel praktisch en toepasbaar.

Theo

"Dit werkt voor mij"

Ik val nu zonder gepieker in slaap en ik slaap veel beter. Ik kan m'n gedachten echt parkeren. Super, dit werkt voor mij!

Marcia

"Ik sta helemaal paf"

Zo geweldig! Ik sta er helemaal paf van. Dit had ik never nooit gedacht. Na het coachgesprek wel kapot door alle emoties. Cindy is echt een vakvrouw.

Nicolle

"Het heeft me erg geholpen"

De cursus heeft me heel erg geholpen bij het op orde brengen van mijn gedachten en de chaos in mijn hoofd. In het coachgesprek heb ik handvatten gekregen om de beren op m'n pad te verwijderen.

Claudia

"Het werkt echt"

Ik zie gewoon weer licht aan de horizon, ik kan het gewoon niet geloven. Hier kan ik echt iets mee. Dat ik zelf iets kan doen aan de chaos in mijn hoofd is ongelooflijk om te ervaren.

Elly

"Aanrader"

Ik ben verbaasd over het resultaat van de cursus. Als je de baas wilt worden over je eigen hoofd dan is dit echt een aanrader.

Nicoline

"Ik slaap weer"

Voor de cursus was ik een hele slechte slaper. Nu heb ik een manier gevonden om mijn gedachten een parkeerplek te geven en mijn hoofd leeg te maken. Ik slaap nu binnen 30 minuten en ook elke nacht 7 à 8 uur achter elkaar. Heerlijk!

Marianne

"Zelf rust en ruimte creëren"

In mijn hoofd was het altijd een bonte kermis van ideeën, stel nou dat gesprekjes, beelden, gedachten. Door de cursus kan ik zelf rust en ruimte creëren in m'n hoofd.

Ineke


"Mijn leven verandert compleet"

Hele heldere uitleg van hoe je hoofd je hele leven bepaalt. Door er anders mee om te gaan verandert je leven compleet. De rust die ik heb gekregen is heel prettig. Bij een dipje kan ik de tools er altijd weer bij pakken om weer op het juiste spoor te komen.

Anne

"Een openbaring"

De online workshop zelfliefde was een enorme openbaring en een groot feest van herkenning.

Marga

"Ik ben meer van mezelf gaan houden"

Heerlijk om mijn gedachten te ordenen en van een afstandje te observeren. Ik heb negatieve gedachten leren parkeren en ben meer van mezelf gaan houden.

Joyce

"Heerlijke berichten op social media"

Cindy is één van de weinige coaches waar ik aan ben blijven hangen en ik heb er veel gezien! Haar berichten op social media zijn heerlijk om te lezen. Ze geeft veel voorbeelden van wat ze zelf heeft meegemaakt.

Daniëlle

"Het werkt echt"

Ik dacht eerst dat het zweverig zou zijn, maar allesbehalve dat! Piekeren is verleden tijd dankzij Cindy's aanwijzingen. Het werkt echt.

Dora