Wil je me ergens over spreken?

Misschien volg je me al een tijdje op social media en heb je m'n masterclass al eens gevolgd, maar misschien kom je ook wel bij toeval al Googelend op deze website terecht. Als het je aanspreekt wat ik doe, als je jezelf herkent in de verhalen die ik vertel en je hebt het gevoel dat je wel een beetje hulp kunt gebruiken, aarzel dan niet en zoek contact. Dat kan op verschillende manieren.
burn-outcoach stresscoach piekerexpert

Contactformulier

Adres

De Stroom 62

9411 MC Beilen

WhatsApp

06-41610873


E-mail

cindy@hoofdregisseur.nl


Waarom Hoofdregisseur?

Als je geen zin hebt om in je problemen rond te blijven worstelen, maar nu vol gas huppetee de schouders eronder wilt zetten om je hoofd onder controle te krijgen dan zit je goed bij mij.
  • Praktische tools
  • Verfrissend perspectief
  • Positiviteit
  • Humor
  • Vleugje spiritualiteit
  • Focus op wat je wél wilt


burn-outcoach stress psycholoog piekerexpert

Klanten aan het woord

"Heel fijn"

Heel fijn om samen met Cindy te kijken naar de gedachten in m'n hoofd. Ik heb belemmerende overtuigingen leren herkennen en heb tools gekregen waarmee ik ze kan ombuigen.

Heidi

"Hier kan geen therapie tegenop"

Ik vind het ontzettend waardevol dat ik nooit meer zo'n chaos in m'n hoofd heb. Het heeft me zo ontzettend geholpen, hier kan geen therapie tegenop.

Pauline

"Vakvrouw!"

Zo geweldig! Ik sta er helemaal paf van. Dit had ik never nooit verwacht. Na het coachgesprek wel kapot door alle emotie. Het is echt een vakvrouw. 

Nicolle

"Niet zweverig"

Ik dacht eerst dat het zweverig zou zijn, maar allesbehalve dat! Piekeren is verleden tijd dankzij Cindy's aanwijzingen.

Dora

Je vindt Hoofdregisseur ook op social media