stoppen met piekeren burn-outcoach burn-out depressie

Stoppen met piekeren

Minicursus

stress negatieve gedachten piekeren burn-out

Stoppen met piekeren

De basisprincipes

stoppen met piekeren

Hoe werkt je brein

Een korte introductie

stoppen met piekeren stress negatieve gedachten

Waarom onzeker?

Introductie

stoppen met piekeren burn-out depressie burn-outcoach negatieve gedachten

Stop met jezelf ongelukkig denken

Met je gepieker denk je jezelf steeds verder de put in. De afslagen die je in je denken neemt zijn bepalend voor hoe je je voelt. Bovendien krijg je in je realiteit steeds bewijs voor datgene wat jij jezelf vertelt omdat je je gedraagt afhankelijk van hoe je je voelt. Jouw denken is de bron van hoe je leven zich vormt in de loop van de tijd. Niet de realiteit is het probleem (situaties, mensen), jouw manier van kijken en denken over de realiteit en over jezelf is het probleem.

8

Jaar ervaring

1500

tevreden klanten

16000

enthousiaste fans

Eindelijk snappen waarom je piekert en weten wat de basisbeginselen zijn om ermee te stoppen

slapeloosheid stress piekeren

Wat ga je leren?

In deze minicursus neem ik je mee in de basisprincipes van het piekeren. Wat is het, hoe komt het, wat zijn de gevolgen? Ook deel ik een paar inzichten met je die je waarschijnlijk al wat verlichting zullen geven. Het is echter wel een minicursusje en op geen enkele manier een vervanging van de cursus BAAS in eigen hoofd waarin je daadwerkelijk aan de slag gaat met het onder controle krijgen van je hoofd.

  • Online
  • Onbeperkt toegang
  • Eigen tempo
stoppen met piekeren burn-out depressie stress
€ 19,-

Minicursus stoppen met piekeren

Eindelijk snappen waarom je piekert, waarom het erger wordt als je ziek of moe bent. Begrijpen waar je onzekerheid vandaan komt. En een aantal eye-openers waardoor het makkelijker wordt om te stoppen met piekeren. De cursus is online, onder andere te volgen via een fijne app op je telefoon. Direct onbeperkt toegang.