stoppen et piekeren burn-out stress

Deze cursus leert je alles om je hoofd onder controle te krijgen

BAAS in eigen hoofd

stress negatieve gedachten piekeren burn-out

UIT-knop

RUST in je hoofd binnen 3 minuten
overtuigingen overdenken piekeren stress

Anders denken

Anders denken is anders voelen
overtuigingen programma's stress angst

Anders kijken

Met een nieuwe blik zie je een nieuwe realiteit

Hoofdregisseur stoppen met piekeren burn-out

Deze cursus leert je alles om je hoofd onder controle te krijgen

Stress, burn-out, depressie, angst, paniekaanvallen, onzekerheid en faalangst zijn symptomen van een hoofd dat niet onder controle is. Het zijn nooit situaties, andere mensen of de werkdruk waardoor je deze symptomen ervaart. De manier waarop jij denkt is de echte oorzaak van al je stress.

Mensen die een burn-out krijgen zijn vaak perfectionistisch en controlfreaks. Dan worstel je je een weg door het leven. Je hoofd heeft bedacht hoe de realiteit eruit moet zien en je doet er alles aan om je daar een weg naartoe te worstelen. Dat gebeurt onder leiding van je hoofd. Die gaat alles wat niet onder controle is onder controle proberen te denken.

stress burn-outcursus positief denken cursus

Praktische tools

Al denkende creëer je vervolgens meer problemen dan je oplost. Niet alleen de hoeveelheid gedachten, het tijdstip van je piekersessies, maar ook het klakkeloos alles geloven van alles wat je denkt zorgt voor een gestrest en ongelukkig gevoel. En dan heb je ook nog allemaal programma's van vroeger die op de achtergrond nog draaien waardoor je reageert zoals je reageert en doet zoals je doet. Tel daar je vastgeroeste belemmerende overtuigingen bij op en het feest is compleet. 

In vier modules leer je over de enorme invloed die je gedachten hebben op je leven en hoe je het leven ervaart. Je krijgt praktische tools aangereikt waarmee je je hoofd handiger en beter leert gebruiken waardoor je een vrijwel stressvrij leven kunt hebben. De cursus is online te volgen op computer, tablet en telefoon.

Bewijs dat de tools werken

burn-out coaching

"3e burn-out voorkomen"

Ik had al veel zelfhulpboeken gelezen en al gesproken met psychologen, dus ik was wat sceptisch of dit zou gaan werken. Maar na een 2e burn-out wist ik dat ik dingen anders moest gaan doen om een 3e te voorkomen. Gaandeweg de cursus kreeg ik steeds meer vleugels en ging ik glimlachen als ik mezelf weer fabeltjes zat te vertellen. Ik sta nu veel steviger in m'n schoenen, ik hou van mezelf en ben trots op wie ik ben.

Alice


stoppen met piekeren burn-out

"Wat een verschil"

Ik piekerde veel en sliep slecht. Wat een verschil heeft deze cursus gemaakt. Niet alleen heb ik RUST in m'n hoofd gekregen, maar er is ook ruimte voor nieuwe keuzes in m'n leven.

Kim


"Leven verandert compleet"

Hele heldere uitleg van hoe je hoofd je hele leven bepaalt. Door er anders mee om te gaan verandert je leven compleet. De rust die ik heb gekregen is heel prettig. Bij een dipje kan ik de tools er altijd weer bij pakken om weer op het juiste spoor te komen.

Anne


negatieve gedachten stoppen burn-out depressie

"Direct resultaat"

Cindy maakt het met humor en rake uitspraken leuk om mijn drukke hoofd de baas te worden. Leuke, duidelijke opdrachten met direct resultaat.

Mariska


Alles wat je nodig hebt om je hoofd onder controle te krijgen in één online programma

Levenslang toegang tot hele praktische tools

Wat je allemaal gaat leren

stress negatieve gedachten piekeren burn-out

UIT-knop

Op een speelse en praktische manier ga je je hoofd reorganiseren en observeren. Je gaat spelen met wat je wanneer wel en niet denkt. Hierdoor kun je, als je daarvoor kiest, je hoofd binnen 3 minuten uitschakelen,

overtuigingen overdenken piekeren stress

Wat denk je onbewust

Niet de situatie maar je gedachten óver de situatie zorgen voor stress. Je gaat onderzoeken wat je onbewust denkt in stressvolle situaties. Door bewust te maken wat je denkt kun je veel leren en uiteindelijk veranderen.
negatieve gedachten piekeren stress burn-out depressie

Door welke bril kijk je?

Het is een illusie om te denken dat je objectief waarneemt. Door jouw ervaring en programma's zie je wat je denkt te zien en hoor je wat je denkt te horen. Als je eenmaal weet hoe jij dat doet is dat heel bevrijdend.
angst jeugdtrauma traumatische ervaring angst ptss

Herprogrammeren

Je gaat ontdekken welke onbewuste programma's ervoor zorgen dat jij doet zoals je doet. Je gaat gedachten over verleden en toekomst herprogrammeren.
negatieve overtuigingen programma's conflict stress

Is het waar wat je denkt?

Je gaat je overtuigingen onderzoeken op waarheid. Het is heel interessant om zelf te ontdekken dat het tegenovergestelde vaak net zo waar blijkt te zijn.
overtuigingen programma's stress angst

Anders kijken

Als je eenmaal weet hoe je naar de wereld kijkt, kun je actief veranderen hoe je naar de wereld wilt kijken. En als je verandert hoe je naar de wereld kijkt zul je zien dat de wereld waarnaar je kijkt mee verandert
burn-outcoach stress psycholoog

Gratis masterclass

In de gratis masterclass 'een UIT-knop voor je brein' vertel ik meer over de cursus BAAS in eigen hoofd. Je krijgt inspirerende informatie en je zult je vast herkennen in mijn persoonlijke voorbeelden. Bovendien kun je zo heel snel en laagdrempelig kennismaken met mij als persoon, met mijn manier van werken en kun je kijken of de cursus iets voor je zou kunnen zijn.,

"Hier kan geen therapie tegenop"

Ik ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. Het is voor mij ontzettend waardevol dat ik nooit meer zo'n chaos in m'n hoofd heb. Het heeft me zo ontzettend geholpen, hier kan geen therapie tegenop.

Pauline


"Aanrader"

Ik ben verbaasd over het resultaat van de cursus. Als je de baas wilt worden over je eigen hoofd dan is dit echt een aanrader.

Nicoline


"Het heeft me erg geholpen"

De cursus heeft me erg geholpen bij het op orde brengen van m'n gedachten en de chaos in m'n hoofd.

Claudia


coaching burn-out

"Weer RUST in mijn hoofd"

"Bijzonder hoe Cindy tijdens het coachgesprek van een uur al snel tot de kern kwam. Na een wonderbaarlijk goede nacht was er weer rust in mijn hoofd. Het terugzien van de opname heeft me veel extra helderheid gegeven. Samen met de online cursus dé ingrediënten voor een relaxter leven."

Boukje

Veelgestelde vragen over de cursus

Wordt de cursus vergoed door de zorgverzekering?

Nee, de cursus wordt niet vergoed. Je moet het zien als persoonlijke ontwikkeling. Ik ga er vanuit dat er in de basis niks mis is met je. Je bent niet ziek wat mij betreft. Het is ook goed om in jezelf te investeren. Vaak haal je dan ook een beter resultaat. Er zijn wel werkgevers die de cursus willen vergoeden. Hiervoor kun je een flyer aanvragen. Stuur maar even een mailtje naar cindy@hoofdregisseur.nl als je die wilt ontvangen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om gespreid te betalen. Als je in het betaalscherm zit kun je kiezen hoeveel termijnen je wilt. Zo kun je het zelfs uitsmeren over 12 maandelijkse termijnen. Je kunt me ook altijd even per mail benaderen voor een aangepaste regeling.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit een afwisseling van inspirerende video's, praktische opdrachten met downloadbare pdf-bestanden en audiofiles. Voor een preview van de cursusomgeving kun je deze video bekijken: https://vimeo.com/889532136

Hoe lang duurt de cursus?

Dat mag je helemaal zelf bepalen. Je krijgt direct toegang tot alle modules. Je kunt het helemaal in je eigen tempo doen. Het is wel handig om er niet te snel doorheen te vliegen, want het is wel belangrijk om de praktische tools ook toe te gaan passen in je leven. Je mag gaan oefenen.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je houdt toegang tot de cursus zolang Hoofdregisseur bestaat. Wat mij betreft is dat levenslang. Mocht ik ooit voornemens zijn ermee te stoppen dan krijg je daar ruim van tevoren bericht over.

Is de cursus geschikt als ik een diagnose heb?

Omdat dit een cursus is met praktische tools, is het ongeacht je diagnose goed om deze tools te hebben. Heb je een tekort van een bepaald stofje? Door aanvulling van het stofje ga je niet ineens anders denken. Ook als je al bij een psycholoog loopt kan juist de praktische insteek van deze cursus je echt verder helpen.

Is online wel geschikt voor mij?

Het grote voordeel van een online cursus en zeker deze, is dat je levenslang toegang hebt tot de praktische tools. Je kunt ze er op elk gewenst moment weer bij pakken en toepassen op die vervelende situatie. De online cursus kan altijd gecombineerd worden met 1 op 1 coaching.